never look back

Heej! Nu blir det lite sen uppdatering här men ni läser väl när ni läser. ;) Mina höstlovsdagar hittills har jag tagit det lugnt och samlat krafter genom att ta det lugnt. Haha nej men kollat serier, träffat någon kompis och så. Inte mycket alls alltså, och det har nästan kännts tråkigt men såå nyttigt för jag behövde verkligen en avstressad tid. 
 
Idag hade min lillasyster Amanda födelsedag, så har firat hennes fjorton år här på jorden hela dagen nästan. På morgonen väckte vi henne med sång, frukost på sängen och presenter. Resten av dagen har rullat på och jag har dessutom hunnit städa här hemma. Till middag blev det självklart tacos och sedan åt vi tårta och fikade. 
 
Annars har jag sminkat lillbrorsan så fult jag kunde för han skulle ut med sina kompisar och spöka med sina kompisar. Ingen kan ha kännt igen honom, jag lovar. Det är ju halloween och han kom hem med över ett kilo godis sedan, wow jag måste ha gjort honom riktigt läskig så ingen vågade annat än ge godis. ;)
 
Nyligen har jag kommit hem från innebandyn och äter lite godis som är kvar. Träningen gick väldigt bra och vi körde fys också, skönt, det var ett tag sedan. 
 
Nu ska jag kanske kolla DHW tills jag somnar. Vad har ni haft för er då? Måste bara skriva här också att min mobil dampar sönder, jag kan inte låsa upp den eller något. Haha ni ska se den, den har verkligen d.a.m.p. Så därför kan jag varken kolla snapchat, sms, ringa/svara, instagram eller facebook på den om någon som försökt få tag på mig undrar...