Flashbacks 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jo hur mycket som helst skulle jag vilja säga. Men en sak är väl att jag åkte till Rhodos, tog konfirmationen och fyllde 15. ;)
 
Hur har ditt 2013 varit?
I've had my ups and downs. Sommaren var galet bra! Vuxit väldigt mycket i mig själv och är inte så brydd längre om vad andra tycker. Blivit mycket mer spontan på senaste också och tar inte onödiga saker så seriöst. 
 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
Shit, svårt. För många dagar har varit bra för att jag ska kunna välja en enda. Ingen har heller varit så dålig att den sticker ut från alla andra dåliga dagar. Nej, låt oss bara minnas hela året 2013 istället. Lärt mig mycket och gått miste om en del. 
 
Vad är din största framgång 2013?
Min egen utveckling om man kan formulera sig så. Jag vågar stå för den jag är nu mycket mer än för ett år sedan och det kan ju leda till många framgångar. 
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och fika kanske. Hehe. 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket har gjort mig glad och mycket har gjort mig ledsen. Jag har så svårt att se enstaka saker utan ser hellre helheter, därför kan jag inte pricka ut någon enstaka grej. Men folk som visat att de finns/bryr sig om mig har gjort mig extra glad. 
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
Jag lyssnar på så otroligt varierad musik i olika perioder och beroende på mitt humör men en låt som alltid kommer stå för 2013 är Tacabro's låt Tacata för den spelades hela tiden när vi var på Rhodos. Jag kan nästan till och med dansen till den här låten som dansades varje dag. Och den påminner mig om Zack, hehe. Helt sjukt vad jag saknar det!
 
Vem har du umgåtts med mest?
Förmodligen min fina vän Moa. Vi umgicks nästan hela sommaren, åkte till Luleå och Piteå i tio dagar. Under hösten har vi haft våra film- och idolkvällar och umgåtts lika mycket som varje höst. 
  
Har du haft ett förhållande under 2013?
Nope, sad but true. 
 
Vart reste du under 2013?
Jag åkte till Rhodos med hela familjen, till släkten i Finland och sedan har jag även varit i Luleå, Piteå och mindre städer här i Norrbotten. 
 
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
En systemkamera. Jag älskar att fota och gör det mest hela tiden och vill bevara alla fina minnen på fina bilder. Bara spara. Och en pojkvän haha.
 
Vad gjorde du på din födelsedag?
Var crazy med Moa halva natten till födelsedagen, fikade och firade. På kvällen bilade jag med Moa och hennes mamma till Luleå för våran semester. 
 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Några hundratusen för shopping. ;)
 
Vem saknade du?
Släkten i Finland, min storasyster som flyttat hemifrån som jag annars var van vid att träffa varje dag och säkert några fler under perioder. 
 
De bästa nya människorna du träffade?
Några när jag tog konfirmationen och dom på Rhodos. ;)
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Lev ordentligt och våga mycket! Du ångrar bara de saker du inte gör!